Terug

Interieurbetimmering

 

Ook u heeft vast wel zoín ruimte in uw huis of schuur, waar u veel meer mee zou kunnen doen.

Misschien gebruikt u die ruimte nu alleen maar voor opslag, omdat het er veel te koud en/of ongezellig is om te slapen, werken of hobbyen.
De ruimte zou voor dat doel eerst geÔsoleerd en afgetimmerd moeten worden.

Wanneer u twee rechterhanden heeft, kunt u zelf een eind komen met deze klus, maar interieurbetimmering is wel een vak, bovendien nogal tijdrovend.
Dat is precies de reden dat dit werk vaak blijft liggen en veel ruimtes ook op lange termijn niet functioneel worden gebruikt.
 

Marcel Berntsen kan elke willekeurige ruimte voor u zo isoleren, aftimmeren en afwerken, dat er een functionele slaap-, hobby-, werk- of studeerkamer ontstaat.
Ik maak kastenwanden, trappen, deuren, lambriseringen en andere authentieke betimmeringen. Deze ontwerp ik samen met u als opdrachtgever.

Uitgangspunt voor het ontwerp is de functie waarvoor u de ruimte wilt gebruiken. Wilt u van uw schuur bijvoorbeeld een kantoor maken? Prima, dan adviseert Marcel Berntsen u graag over de keuze van isolatiemateriaal, de meeste efficiŽnte verlichting en de juiste locatie van de stopcontacten.

Via Marcel Berntsen kunt u ook de aanleg van elektra, sanitair en behang- en schilderwerken uitbesteden, zodat u na de verbouwing ook echt helemaal klaar bent.

Wilt u weten wat u met bepaalde ruimtes in uw huis kunt doen en welke interieurbetimmering het meest functioneel is, neem dan vrijblijvend contact met mij op. 
 

 

 

 

 

 

 

Zo was het

 

 

 

 

 

 

Open of

 

 

 

 

 

 

Dicht

VoorKastenwand na voltooiing

Op wens en maat gemaakt

Kastenwand voorzien van glazen deuren